The Fantastic Iskrip - Iskrip - It Looks Good On You.

Gör något annorlunda

Varför inte hitta på något nytt som man kan göra tillsammans med sina vänner när det är dags att hitta på något? Ja det är ju kul när det kommer någon som har en bra ide till något som man kan göra och hitta på tillsammans. Och det finns ju så mycket som man kan hitta på och många saker som är roliga och som man kan ha roligt att göra. Ja man kan till exempel köra lite trekamp i stockholm, det är ju något som är superkul och som man kan ha så mycket kul med. 

Finns mycket att välja på

Ja det finns ju så många olika typer av grenar som man kan köra, så man kan ju välja dom som man tycker är roligast och som man tycker bäst om att göra och så kan man ju skippa om det är någon gren som man inte tycker är lika kul.
För man vill ju hitta på saker som är roliga att göra och som man kan göra för att så många som möjligt ska kunna vara med och som dom tycker är kul. För alla ha r nog en ide på något som man tycker är kul och något som är ens favorit. Så då kan man ju välja en sån så att alla tycker att det känns kul och spännande. För man vill ju att alla ska trivas och tycka att det är roligt och spännande. Ja så varför inte hitta på något nytt nu till helgen så komme det säkert att bli super kul och roligt och något för alla att göra och minnas för livet. Så det är något som är kul och spännande och roligt. Ja kolla upp vilka grenar som man vill göra och så bestämmer man sig för att göra det och ha kul.